mrt 232018

Voorjaarsconcert Flevo’s Mannenkoor en de Paradijsvogels

Zaterdag 21 april 2018 geeft het Flevo’s Mannenkoor in de Meerpaal haar voorjaarsconcert. Dit keer samen met het vrouwenkoor De Paradijsvogels uit Biddinghuizen.

Er wordt een verrassend en afwisselend repertoire ten gehore gebracht.

De vaste solist van het FMK, Gerard Nobel zal deze keer samen met Francis Evers, de dirigent van de Paradijsvogels een prachtig duet gaan zingen. Samen zullen beide koren het indrukwekkende Hallelujakoor zingen uit de Messiah van Händel.

Het Trombonetrio van het AJSO Theaterorkest Almere zal het concert opluisteren met hun mooie tromboneklanken.

Na de Christmas Proms dat drie keer werd uitgevoerd voor een uitverkochte zaal, zijn er veel positieve reacties binnengekomen bij het FMK. Adel verplicht is nu het motto.

Onder de enthousiaste leiding van Paul Michel Thijsen en Francis Evers, zal het ook deze keer weer genieten worden.

Kortom een concert wat weer de moeite waard zal zijn. Het concert in de Meerpaal op zaterdag 21 april begint om 20.00 uur.