nov 262018

fmkTraditioneel verzorgt het Flevos Mannen Koor op de 2e Kerstdag 26 december een Concert in Kerstsfeer.

Dit jaar heeft het koor onder leiding van Paul Michel Tijssen weer een heel gevarieerd programma tot in perfectie ingestudeerd.
Tal van Engelse, Italiaanse, Russische, Duitse en Franstalige kerstliederen worden ten gehore gebracht.

Dit jaar wordt het extra speciaal door inbreng van Rudolf Weges op trompet.
Rudolf Weges is een professionele all-round trompettist, Master of Music.
Hij speelt bij diverse orkesten, dirigent van een blaaskapel en docent o.a. bij de Meerpaal Academie.

Samen met het koor en solo, zal hij een bijdrage aan het concert leveren.

gezinusAl jaren is Gezinus Veldman een vaste en zeer gewaardeerde gast van het Flevos Mannen Koor.
Gezinus Veldman is een ‘muzikaal, creatief, improvisatietalent’ ,  die diverse opleidingen heeft gevolgd.
Hij heeft als solist en als begeleider van diverse grootheden uit de Nederlandse muziek vele concerten gegeven, heeft diverse CD’s gemaakt,  is dirigent bij diverse koren en docent.
Hij zal samen met het koor, met Rudolf Weges en uiteraard met een eigen improvisatie zijn inbreng geven.

gerardGerard Nobel zal als solist enkele nummers met het koor ten gehore brengen.
De vaste bezoekers kennen hem al wel en weten zijn bijdrage te waarderen.
Heel het koor is trots  zo een lid in hun gelederen te hebben.

Dirigent

Onder Paul Michel Tijssen heeft het koor enorme stappen gemaakt in kwaliteit en dat zal zeker dit jaar te horen zijn.
Onder zijn leiding zijn alle repetities een groot plezier voor het koor.
Zijn vakmanschap wordt door iedereen gerespecteerd en gewaardeerd.

Switch to mobile version