jan 182019

Op 2e Kerstdag hadden we weer onze traditionele Concert in Kerstsfeer.
Uit de reacties van het publiek is dit concert uitstekend overgekomen.
Een publiek dat het FMK kent en dus een goede graadmeter is.
De belangstelling voor het concert was groot, rond de 470 belangstellenden.
Een mooi repertoire dat in de smaak viel, al werd ook wel de opmerking gehoord dat het wat “krachtiger’ zou mogen zijn. Een kwestie van smaak.
Aan het applaus te horen was men blij dat ook Gezinus Veldman er weer was. Zijn improvisatie van enkele kerstliederen was weer ouderwets voortreffelijk.
Het voelde goed dat “good old Gezinus” weer terug was bij het FMK.
Waar men ook over te spreken was, was de trompettist Rudolf Weges.
Een goede keus om hem te laten optreden op ons concert.
Ook voor onze eigen Gerard Nobel was er veel waardering. Daar sluiten we ons graag bij aan. Ondanks een griepaanval verzorgde Gerard een prima partij. Complimenten.
In zijn dankwoord vergeleek onze vicevoorzitter ons met het bekende programma “Heel Holland bakt”.
De lekkerste taarten worden daar gebakken. Alle ingrediënten zijn er immers aanwezig. Wel dat is bij ons ook zo was de vicevoorzitter van mening.
Een uitstekend koor inclusief solozanger, één van de beste mannenkoordirigenten, een geweldige pianist en trompettist.
Tel daarbij op een prima publiek en je kunt er een prachtig concert “van bakken”.

Graag tot ziens op 2 e Kerstdag 2019.