feb 272019

Hospice Dronten
Wie kent het niet of wie heeft er nog nooit van gehoord. Altijd in positieve zin!
Ik denk dat er weinig mensen in de gemeente Dronten zijn, die nog nooit van het Hospice gehoord hebben.

Inmiddels een bijna onmisbaar “huis”, waar een mogelijkheid wordt geboden, dat medemensen, door omstandigheden genoodzaakt, vreedzaam en liefdevol omringd,de laatste fase van hun leven kunnen doorbrengen.
Een grote groep zeer gemotiveerde vrijwilligers maakt dit mogelijk en betaalbaar.

De organisatie wordt voor het allergrootste deel gefinancierd uit giften en is dus helemaal van u en mij afhankelijk.
Om dit mooie werk te kunnen blijven voortzetten voor nu en in de toekomst, is veel geld nodig en daar zullen wij met elkaar voor
moeten zorgen.

Het Flevo’s Mannenkoor o.l.v. Paul Michel Tijssen krijgt op 7 september a.s. het prachtige Duitse Polizeichor Hameln op bezoek.
Zij zullen samen op die datum een benefietconcert geven t.b.v. het Hospice Dronten.
Dit in de grote theaterzaal van “De Meerpaal”, die voor dit goede doel gratis ter beschikking is gesteld.
Veel medewerkers en organisaties hebben al hun gratis medewerking toegezegd, zodat met recht kan worden gezegd, dat gestreefd wordt de gehele opbrengst voor het Hospice te bestemmen.

Het gezongen repertoire is gevarieerd. Enkele nummers zullen de koren gezamenlijk uitvoeren, w.o. “Can you feel the love tonight” uit The Lion King. Dit lied is gecomponeerd door Elton John.
Ook zal Iris Verhoek uit Zeewolde meewerken. In 2017 heeft zij als 16 jarige “The Voice Kids” gewonnen.  Ook leuk voor de mensen uit Zeewolde om Iris nu op het grote podium in “De Meerpaal” te zien en te horen.

De entreeprijs is € 20.–, incl. een pauzeconsumptie.

Hoe makkelijk kunnen wij elkaar helpen. U hoeft slechts een entreebewijs te kopen voor een aantrekkelijke prijs, te genieten van een mooie zangavond en u steunt er een enorm goed doel mee.
Die 650 plaatsen zijn toch zo uitverkocht?

Vanaf 15 februari: Kaartverkoop aan de kassa van “De Meerpaal
Telefonisch kunt u ook reserveren: 0321 – 399777.

GRAAG TOT ZIENS OP 7 SEPTEMBER A.S. IN DE MEERPAAL.