Ga naar de inhoud

Flevo’s mannenkoor gaat weer beginnen!

  • door

Op donderdag 2 september begint het Flevo’s Mannenkoor weer met haar repetities in zalencentrum Open Hof, De Zuid 2 te Dronten. Aanvang 20.00 uur. 

De zaal is optimaal ingericht om te repeteren en wordt optimaal geventileerd. Twee keer per uur wordt de zaal ververst door een luchtverversingssysteem dat  aan alle eisen voldoet.

 Voor dit jaar bereidt het koor zich voor op een geweldig Concert in Kerstsfeer op 2e kerstdag. Volgend jaar bestaat het koor 50 jaar en daar wordt natuurlijk bijzondere aandacht aan besteed. In april 2022 beginnen de festiviteiten met een prachtig Voorjaarsconcert. 

U ziet, we mogen weer en hebben er zin in. Het bestuur ziet de eerste repetitie als een open repetitie. Iedereen die geïnteresseerd is in het zingen in een mannenkoor is van harte welkom. U hoeft zich niet aan te melden. U loopt gewoon binnen en onder het genot van een bakje koffie maakt u kennis met de sfeer die er heerst. 

Gaat u er rustig bij zitten, want velen hebben zich verbaasd over de kwaliteit van het koor. We zullen u zingend verwelkomen met ons clublied. Het koor bestaat momenteel uit 65 leden en staat onder de bezielende muzikale leiding van Paul Michèl Tijssen. 

Meer informatie over het koor en haar rijke geschiedenis kunt u krijgen via het e-mailadres secretaris@flevosmannenkoor.nl.  Mogen we u begroeten? Fijn!